İşte o açıklamalar;
- BEŞİKTAŞ'IN ATİBA'DAN FAYDALANMASINI UMUYORUM -
“Atiba’nın şöyle bir özelliği var. Hollanda’ya gitmeden önce 4 yıl Kopenhag, 3 yıl İsveç’te oynadı. 7 yıl İskandinavya macerası var. İskandinav ülkeleri şu anda futbol bilgisi anlamında çok önemli bir kaynak. Danimarka Ligi, İsveç Ligi, Norveç Ligi laboratuvar gibi teknik direktörler kimyagerler gibi sürekli bir şeyleri karıştırıyorlar ve yeni bir şey deniyorlar. Beşiktaş’ın Arama tarama ekibinde Atiba’dan faydalanmasını umut ediyorum. “ dedi.
- CENK VE ABOUBAKAR ÇOK İYİ BİR UYUM YAKALADI -
“Cenk Tosun, Everton’a gitmeden önce de Aboubakar ile iyi bir uyum yakalamıştı. Beşiktaş’ın lig şampiyonu olduğu, Avrupa kupalarında iyi işler yaptığı, Leon’a penaltılarda takılmasaydı çeyrek finale gidiyorlardı, Şampiyonlar liginde namağlup çıktığı dönemde Beşiktaş’ın altın dönemlerinde Cenk’de Aboubakar’da iyi işler yapmışlardı. Bazen ayrı ayrı, bazen birlikte iş yapıyorlardı. Şu anda kaldıkları yerden devam ediyorlar. “ dedi.
- ŞENOL HOCA NEREDEYSE FUTBOLCULAR KADAR FİT -
“Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta yarattığı eğlence ortamı var. Şenol Güneş çalıştığı her ortamda hemen hemen bu ortamı yarattı yani Bursaspor dahil, Trabzonspor dahil, Beşiktaş dahil ve Milli takımda bir dönem dahil Şenol Güneş bu ortamı yarattı. Yakında zamanda Şenol hocayı yakından gördüm neredeyse futbolcular kadar fit. “dedi.
Haber kaynağı: Ortacizgi.com