Ahmet Çakar'dan sert açıklamalar! "Beşiktaş'ın sloganıyla ters düştü"
1
Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Beşiktaş Divan Kurulu’nda yaşanan yumruklu kavga hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Tevfik Yamantürk'ün, eski başkan Hasan Arat’a yumruk atması sonrası yaşanan olaylar camiada büyük yankı uyandırırken, Çakar durumu “Beşiktaş ruhuyla bağdaşmayan bir rezalet” olarak yorumladı.
İşte o yorumlar;
- BEŞİKTAŞ'IN SLOGANIYLA TERS DÜŞTÜ -
Beşiktaş camiasının yıllardır benimsediği “Efendi Beşiktaş” anlayışına atıfta bulunan Ahmet Çakar, yaşananların bu değerlerle tamamen ters düştüğünü vurguladı:
“Beşiktaş takımı ve camiasının bir sloganı vardır; 'Efendi Beşiktaş…' Ama Tevfik Yamantürk ile Hasan Arat arasında yaşananlar, milyonlarca Beşiktaşlı'yı derinden yaraladı. En önemli sloganlarıyla tamamen ters, çirkin ve kanun dışı olaylar yaşandı.”
- YAMANTÜRK'E HİÇ YAKIŞMADI -
Yaşananları şiddetle eleştiren Çakar, Tevfik Yamantürk’ün pozisyonuna ve yaşına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Yamantürk yaşını başını almış, camiada da sevilen bir adam ama hiç yakışmadı. Tahrik sebebi ne olursa olsun kongrede Divan Başkanı olarak eski Beşiktaş başkanına yumruk atmak asla bağışlanamaz.”
- ARAT'DA TEMİZ BİR İSİM DEĞİL -
Ahmet Çakar, yumruğun muhatabı olan Hasan Arat hakkında da dikkat çeken bir yorumda bulundu:
“Bir de madalyonun öbür yüzü var. Hasan Arat, şaibeli bir kulüp başkanıdır. 1.90 boyunda dev gibi bir adam. Orada yumruğu yiyince sen de cevap vereceksin. Şaibeli döneminden dolayı sokağa çıkmaması gereken Arat, artık tokadı yiyip cevap vermemiş Arat olarak nasıl insan içine çıkacak merak ediyorum.”
Haber kaynağı:Sabah
REKLAM
Yorumları Göster / Yorum Yaz
Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.