REKLAM

"Ahmet Nur Çebi’nin söylediği sözler hocaya..."

0

beIN SPORTS HABER’de yayınlanan programda Tunç Kayacı, Beşiktaş’ın bu akşam Braga ile oynayacağı karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Ahmet Nur Çebi’nin söylediği sözler hocaya..."

İşte Kayacı’nın yaptığı açıklamalar:

-AHMET NUR ÇEBİ’NİN SÖYLEDİĞİ SÖZLER HOCAYA…-

“Beşiktaş için zor bir hafta. Önce Braga ile sonra da derbi oynayacaklar. Yeni başkan ile maça çıkacaklar. Takımda olumlu rüzgar estirecektir. Takımda inanılmaz sakatlıklar ve sıkıntılar yaşanıyor. Büyük talihsizlikler yaşanıyor. Ama Ahmet Nur Çebi’nin söylediği sözler hocaya olumlu etki etmiştir. Beşiktaş, ilk iki maçta kazanamadı ama bu maçı kazanırlarsa grupta iddialı hale gelebilirler. Her şeyi değiştirebilecek bir maç. Derbiye de daha moralli girer." dedi.

-TRİBÜNLER TAM DESTEK VERMELİ-

"Tribünlere önemli görev düşüyor. Tam destek verilmeli. Maç içerisinde krizler olabilir, sahip çıkmalılar. Beşiktaş, keşke bu maçlara tam kadro çıkabilseydi. Ama bu kadro da elinden geleni yapacaktır. Karşısındaki rakibin de Avrupa'da sürekli mücadele eden önemli bir takım olduğunu unutmayalım. Bu maç kazanıldığında olumlu bir kırılma olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.