Beşiktaş'ın Vodafone Park da Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmay tribünden takip edeceğini açıklayan Markaryan, süreç ile ilgili ortacizgi.com'a açıklamada bulundu.
Markaryan yaptığı açıklamada;
" İnsanları kıramıyorum. Herkes birleşim içerisinde. Kaç senedir üzerimde baskı vardı. Herkes oraya geliyor. Güzel olacağını düşündüm ve çorbada tuzumuz olsun. 1 maç geleceğim . Daha sonra insanlardan helallik isteriz. Ondan sonra belki Fenerbahçe maçına gelirim. Zaten içeride oynacağımız az bir maç sayısı kaldı" diyerek sözlerini tamamladı.
-ALEN MARKARYAN NE DEMİŞTİ? -
"Arkadaşlarım,dostlarım, kardeşlerim uzun zamandır tribünü yapılandırma adına bir oluşum içerisindeler. Birlik beraberlik adına Bu haftaki Antalya maçı için start verildi. Bu minvalde bende Sizden gelen sıcak çağrıyla çorbada tuzum olsun istedim Antalya maçında görüşmek dileğiyle" diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Ortacizgi.com ÖZEL HABER