İşte o açıklamalar;
- SONUÇ DEĞİŞMEDİ -
"Kolay olan, kolay görünen maçı Beşiktaş kendi iradesiyle biraz zorlaştırsa da sonuç değişmedi. Daha garanti görünen durumlarda doğal olarak kadro revizyonları daha geniş yapılabiliyor. Beşiktaş'ın tercihi de bu yönde oldu ama umduğunu elde edemedi. 8 yeni oyuncuyla başladığı maçın devre arasında, bunların 4 ünü değiştirerek oyunu istediği noktaya getirdi." dedi.
- BEŞİKTAŞ OYUNU KENDİ KALİTESİNE ÇIKARTTI -
"Aboubakar Beşiktaş'ın denge oyuncusu. Bireysel olarak çok etkili olması diğer oyuncuları da etkili hale getiriyor. Oyuna dahil olmasından sonra Beşiktaş ikinci yarıda olması gereken noktaya geldi. Bu tür rakiplerle oynarken oyunun genel dengesini rakibin kalitesi değil sizin oyun performansınız belirler. Beşiktaş oyunu kendi kalitesine çıkarttığında skoru da turu da cebine koydu. " dedi.
- BEŞİKTAŞ HATA YAPMADAN İSTEDİĞİNİ ALDI -
"Bu maç Onana gibi yeni gelen bazı oyuncuların hala zamanı olduğunu bize gösterdi. Bütüne baktığımızda Beşiktaş hata yapmadan istediğini aldı." dedi.
Haber kaynağı: Sabah