Beşiktaş başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde verilen tartışmalı penaltı kararını sert sözlerle eleştirdi.
İstifa Çağrısı
Serdal Adalı, MHK ve ilgili yetkililere sert tepki göstererek, “Biraz utanmaları, sıkılmaları varsa; bu akşam istifa ederler!” dedi.
VAR ve Türk Futbolu Eleştirisi
Başkan, VAR uygulamaları ve Türk futbolunun genel durumu hakkında da, “Diğer 17 takımda VAR'dan bizim kadar şikayet ediyor. MHK Başkanı ve yardımcısı böyle devam ettikçe Türk futbolunun bir cm ileri gitme ihtimali yok. Utanmaları olsa bu gece istifa eder, Türk futbolunun yakasından düşerler” ifadelerini kullandı.
Portekizli Eğitmenlere Tepki
Adalı, tartışmalı kararları eleştirirken, “Portekizli eğitmenler... Kimi eğitmiş ya! Lafa gelince koskoca camiayı mahkemeye vereceklermiş! Haydi versin göreyim! Onların da şerefi varsa bırakır giderler yarın sabah!” ifadelerini kullandı.
Haber kaynağı: ortacizgi