REKLAM

Beşiktaş, Ç.Rizespor hazırlıklarını sürdürdü! İşte detaylar...

0

Beşiktaş, Süper Lig’in 20. haftasında Ç. Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Ç.Rizespor hazırlıklarını sürdürdü! İşte detaylar...

Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz antrenmanda düz koşu yaparken, Burak Yılmaz, salonda özel bir çalışma gerçekleştirdi. Hasta olan Gökhan Gönül, tedavi ve rehabilitasyon süreci devam eden Jeremain Lens ile milli takım kampında bulunan; Rıdvan Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve İlkay İşler, çalışmada yer almadı.

İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’deki Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına yarın (30 Ocak) saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.