REKLAM

Beşiktaş evinde Kocaelispor'u mağlup etti!

2

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda konuk ettiği Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Beşiktaş evinde Kocaelispor'u mağlup etti!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda konuk ettiği Kocaelispor’u 3-1 mağlup ederek taraftarını sevince boğdu.

MAÇA HIZLI BAŞLANGIÇ

Siyah-beyazlılar karşılaşmaya fırtına gibi başladı. 4. dakikada Rafa Silva, Tammy Abraham’ın pasında topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş’ı öne geçirdi. Bu golden sadece 6 dakika sonra sahneye çıkan Vaclav Černý, skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA FARK ERİDİ

Kocaelispor ikinci yarıya hızlı girdi. 50. dakikada Tayfur Bingöl, H. Keita’nın pasında topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Bu gol sonrası konuk ekip beraberlik için yüklenirken Beşiktaş savunması kritik anlarda hata yapmadı.

JOTA SİLVA NOKTAYI KOYDU

Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Jota Silva, 90+3’te attığı golle skoru 3-1’e getirdi ve mücadeleyi bitiren isim oldu.

Haber Kaynağı: Orta Çizgi

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.