REKLAM

"Beşiktaş gibi bir takım reddedilemez"

1

Beşiktaş'ın Baghdad Bounedjah ismiyle ilgilenmesi Katar ve Cezayir'de gündem oldu.

"Beşiktaş gibi bir takım reddedilemez"

Baghdad Bounedjah isminin Beşiktaş’la anılması Katar ve Cezayir’de dikkat çeken bir haber oldu.

Kendisini ilk kez Cezayir Milli Takımı’na alan Azzedine Aït Djoudi, Beşiktaş’ın teklifini "Yeteri kadar para kazandı. Artık şansını Avrupa’da denemeli. 28 yaş bir golcü için kariyerinin zirvesi. Türkiye, Afrika’nın bu bölgesinden giden oyuncular için en doğru adres'' diyerek yorumladı.

Katarlılar ise Al Sadd’ın Baghdad konusunda zor bir süreç yaşayacağına inanıyor.

Daha önce Avrupa’dan talipleri olmasına rağmen Cezayirli oyuncuya hiç resmi teklifin gelmediği, ancak Beşiktaş gibi bir takımın reddedilemeceğini iddia ettiler.

Beşiktaş’ın Al Sadd’ın isteyeceği bonservisi ya da Baghdad’ın Katar’da kazandığı rakamı veremeyeceğini iddia eden Katarlılar, "Ancak burada Baghdad’ın Beşiktaş için ısrar etmesi Al Sadd yöneticilerini zorda bırakır" iddiasında bulundular.

Haber Kaynağı: Fotospor

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.