REKLAM

Beşiktaş, İsviçre’ye gitti!

1

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu'ndaki son maçında yarın (14 Aralık) TSİ 23.00’te Letzigrund Stadyumu’nda Lugano ile karşılaşacak.

Beşiktaş, İsviçre’ye gitti!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Siyah-beyazlılarımız deplasmandaki Lugano maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İsviçre’nin Zürih kentine hareket etti.

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, takımımızla birlikte İsviçre’ye gittiler.

Futbol A Takımımız, Lugano maçı için son çalışmasını bu akşam TSİ 20.00’de maçın oynanacağı statta yapacak. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, antrenman öncesi saat 19.30’da basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Lugano maçı kadrosuna 19 futbolcumuzu dahil etti:

Ersin Destanoğlu Utku Yuvakuran ,Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Salih Uçan, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi, Semih Kılıçsoy 

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.