REKLAM

Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı

1

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü PFK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından oynanan çift kale taktik maçla tamamlandı.

Beşiktaşımız, UEFA Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü PFK ile deplasmanda oynayacağı maç için yarın (9 Ağustos) saat 12.00’de özel uçakla Azerbaycan’ın Bakü kentine gidecek. Siyah-beyazlılarımız maç öncesi son çalışmasını müsabakanın oynanacağı statta TSİ 19.30’da yapacak. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, antrenman öncesi TSİ 19.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.