Rebic için İtalyan devini ikna eden siyah-beyazlılar, bu kez Junior Messias'ı takibe aldı.
İtalyan medyası 32 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat için pazarlıkların başladığını yazdı.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; teknik direktör Pioli'nin planları arasında yer almayan sambacının takımdan ayrılması bekleniyor.
Siyah-beyazlılar, transfer baskısını sürdürüyor. Milan'la anlaşma tamam. Oyuncu istemiyordu. Ancak Beşiktaş vazgeçmedi. Messias kendisine olan bu ilgi yüzünden fikrini değiştirebilir.
- MILAN BONSERVİSİNİ GEÇEN SEZON ALDI -
Milan geçtiğimiz sezon Serie B'ye düşen Crotone'den kiraladığı oyuncunun bonservsini 5.5 milyon Euro karşılığında aldı. Daha öncesinde de 2 milyon Euro'luk bir kiralama bedeli ödeyen İtalyan devi, Messias için kasasından toplam 7.5 milyon çıkardı. Kırmızı-Siyahlılar, Brezilyalı oyuncunun satışından 2.8 milyon Euro'luk bir bonservis getirisi bekliyor. Geçen sezon 36 maçta forma giyen tecrübeli hücumcu, 6 gol, 1 asist katkısı sağladı. Milan'da 68 maça çıktı. 12 kez gol sevinci yaşarken, 5 de asist yaptı. Daha önce Crotone, Gozzano ve Chieri formaları giydi.
- FUTBOLA 24 YAŞINDA DÖNDÜ -
20 yaşında Brezilya'dan ailesi ile İtalya'ya göç eden Messias, uzun bir süre beyaz eşya taşımacılığı yaptıktan sonra futbola 24 yaşında döndü. Amatör, 4. ve 3. Lig'de oynadı. 2019- 20'de Serie B ekibi Crotone ile anlaşırken, Serie A'ya yükseldiği takımı ile etkili bir performans göstererek 30 yaşında Milan'a imza attı.
Haber kaynağı: sabah