REKLAM

"Beşiktaş taraftarı yanlış anlamasın..."

1

Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, 1-1 tamamlanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş taraftarı yanlış anlamasın..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. 90 dakika sonunda taraflar 1'er puanla sahadan ayrıldı. 

Maç sonrası konuşan Kartal, " Geçen seneden 17 oyuncumuz aramızdan ayrıldı. Çalışmayı çok seven çok dürüst bir oyuncu grubumuz var. Oynatmak istediğim oyunu oynamak için çok çalışıyorlar. Hafta başından beri Abdullah Avcı'nın sistemini çalıştık. Beşiktaş'ın Caner'i merkeze çekip topa sahip olacağını biliyorduk. Beşiktaş'a karşı birkaç tane pozisyon bulabilirsiniz. Burada birbirini ilk kez gören oyuncularımız var." dedi.

Oyuncularını tebrik ettiğini söyleyen Kartal, "Geçen hafta Sivas karşısında daha farklı oynadık. Topa sahip olup önde oynadık. Bugün Beşiktaş topa daha çok sahip oldu, bunu biliyorduk, buna göre hazırlandık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gökhan'ın son dakikalarda yaşadığı sakatlık pozisyonundan da bahseden Kartal, "Bugün iki değişiklik yapmak zorunda kaldık. Geçen hafta tek santrforumuz sakatlandı. Bugün Moroziuk önemli bir sakatlık yaşadı. Beşiktaş taraftarı yanlış anlamasın, Gökhan yattı, zaman geçirdi diye. Gökhan'ın da iç yan bağlarında zedelenme var." diye konuştu.

Beşiktaş, 1-1'lik sonucun ardından 4 puanla 7. sırada kendine yer buldu. Çaykur Rizespor ise puanını 7 yaparak 2. sıraya yükseldi.

Haber Kaynağı: NTV

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.