REKLAM

Beşiktaş transferde rotayı İtalya'ya çevirdi!

1

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta transferle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmezken dün de Brezilya basınından bir haber ortaya atıldı.

Beşiktaş transferde rotayı İtalya'ya çevirdi!

Milan'ın geçen sezon başında 38.4 milyon Euro'ya transfer ettiği Lucas Paqueta'nın yarım sezonluk maliyetinden kurtulmak için oyuncuyu gözden çıkarttığı öne sürülürken futbolcunun Beşiktaş'a önerildiği konuşuluyor. Bu sezon 14 maçta sadece 1 asist yapan Brezilyalı 10 numara için teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararı bekleniyor. İtalyan ekibinin İbrahimoviç ve Kjaer transferlerinin ardından ödemelerle ilgili önlem almak istediği bilinirken oyuncuyla ilgili olarak siyah-beyazlılar dışında G.Saray'ın da devreye girebileceği konuşuluyor.

11 MAÇTA 2 GOL

Brezilya Milli Takımı'nda da 11 kez görev alan başarılı oyuncu bu süreçte iki kez rakip fileleri sarsmayı başarmıştı. Paqueta 2018 yılında Brezilya temsilcisi Flamengo forması ile 10 gol atarak İtalyan kulübünün dikkatini çekmişti.

Haber Kaynağı: Takvim

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.