REKLAM

Beşiktaş ve Başkan Serdal Adalı, PFDK’ya Sevk Edildi!

0

TFF, Karagümrük maçındaki “çirkin ve kötü tezahüratlar” ile 26 Kasım’daki sosyal medya açıklamaları nedeniyle hem Beşiktaş’ı hem de Başkan Serdal Adalı’yı PFDK’ya sevk etti.

Beşiktaş ve Başkan Serdal Adalı, PFDK’ya Sevk Edildi!

BEŞİKTAŞ VE SERDAL ADALI PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, 30 Kasım 2025’te oynanan Mısırlı.com Fatih Karagümrük – Beşiktaş karşılaşması sonrası siyah-beyazlı kulüple ilgili disiplin sevklerini açıkladı.

TFF’den yapılan duyuruda, Beşiktaş’ın söz konusu müsabakada “çirkin ve kötü tezahürat” gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi kapsamında PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DA SEVK GEREKTİRDİ

Beşiktaş’ın 26 Kasım 2025 tarihinde kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yer alan ifadelerin “futbolun itibarını zedelediği” gerekçesiyle kulüp hakkında ayrıca işlem yapıldı.

Bu kapsamda Beşiktaş, Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca yeniden PFDK’ya sevk edildi.

SERDAL ADALI TEDBİRSİZ OLARAK SEVK EDİLDİ

Aynı tarihte Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı tarafından yapılan sosyal medya açıklamaları da disiplin kurulunun gündemine taşındı.

TFF, Adalı’nın ifadelerini “futbolun itibarını zedelemeye yönelik” bularak, 38. madde kapsamında tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edilmesine karar verdi.

Siyah-beyazlı kulüp ve başkan hakkında verilecek nihai karar, PFDK’nın önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıda belli olacak.

Haber Kaynağı: Tff.org 

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.