REKLAM

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Mourinho'nun peşinde! Portekizli teknik adamdan açıklama!

12

Sezonun bitmesiyle teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş ve Fenerbahçe, Jose Mourinho ile temaslarını sürdürüyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Mourinho'nun peşinde! Portekizli teknik adamdan açıklama!

Portekizli teknik direktörün karar aşamasına geldiği açıklandı.

- MOURINHO'DAN AÇIKLAMA -

Portekizli teknik adam, hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile görüştüğünü doğruladı. “Görüşmeler olumlu geçti, artık karar verme zamanı geldi,” dedi Mourinho.

- 1 YILLIK SÖZLEŞME TALEBİ -

Mourinho'nun menajeri Becali, Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı istediğini ancak Mourinho’nun sadece 1 yıllık sözleşme istediğini belirtti. Aziz Yıldırım ise 3 yıllık bir anlaşma planlıyor.

- BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR -

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Mourinho ile görüştüğünü ve Portekizli teknik direktörün Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini açıkladı. Yücel, “Mourinho, Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi ve ekonomik beklentilerini karşılayacağımızı belirttik,” dedi.

- MOURINHO'DAN NET MESAJ -

Mourinho, Avrupa basınına verdiği demeçte, “Bir karar vermem gerek. Türkiye'nin büyük takımlarından teklif aldım, ayrıca başka yerlerden de teklifler var. Her şeyi değerlendirip yakın zamanda kararımı vereceğim,” ifadelerini kullandı.

Haber kaynağı:Fanatik

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 12 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.