REKLAM

Beşiktaş'ta 11 isim antrenmanda yer almadı! Oğuzhan Özyakup...

0

Beşiktaş, Süper Lig’in 20. haftasında Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş'ta 11 isim antrenmanda yer almadı! Oğuzhan Özyakup...

Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana hasta olan Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, 20’lik dişi çekilen Georges N’Koudou, alt adalesinden sorun yaşayan Burak Yılmaz, tedavileri ve rehabilitasyon süreçleri devam eden Dorukhan Toköz, Jeremain Lens ve Adem Ljajic, Elazığ depremzedeleri için düzenlenen yardım kampanyası sebebiyle Elazığ’a giden Umut Nayir ile milli takımlarda bulunan; Rıdvan Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve İlkay İşler katılmadılar.

Yardımcı Antrenör Şenol Fidan yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale maç yapıldı. İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’deki Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına yarın (29 Ocak) saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.