REKLAM

Beşiktaş'ta sakatlık sorunu devam ediyor! Bu kez de Dorukhan Toköz, antrenmana çıkmadı!

0

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep FK maçının hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta sakatlık sorunu devam ediyor! Bu kez de Dorukhan Toköz, antrenmana çıkmadı!

Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana özel program uygulanan Burak Yılmaz, salonda çalışan Oğuzhan Özyakup ile arka adalesinde sorun bulunan Dorukhan Toköz katılmadı. Tyler Boyd dışında bütün milli oyuncular takıma dönerken Adem Ljajic rejenerasyon amaçlı koşu çalışması yaptı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep FK maçı hazırlıklarını yarın saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra saat 16:00'da özel uçakla Gaziantep'e gidecek.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.