REKLAM

Bilić ile olmadı, Güneş ile gelebilir!

4

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan isimlerden Dele Alli ve Alexandru Maxim’le yola devam edilmeyecek.

Bilić ile olmadı, Güneş ile gelebilir!

Bu 2’linin ayrılmasıyla 10 numara hattını takviye edecek olan Beşiktaş, yıllar önce teknik direktörlük koltuğunda oturan Slaven Bilic’in talep ettiği Manuel Lanzini’nin ismi üzerine yoğunlaştı.

Daha önce birkaç kez Beşiktaş’ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Arjantinli yıldız Manuel Lanzini, bu kez Kara Kartal’a bonservis bedeli olmadan transfer olabilir

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’la sözleşmesi birkaç gün içinde bitecek olan Arjantinli 10 numarayla yıllar önceye dayanan temas, yeni hafta içinde tekrar kurulacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in oyun planlamasına uyan 30 yaşındaki 1,67’lik futbolcu için yoğun pres uygulanacak.

Haber kaynağı: Fanatik

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 4 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.