REKLAM

Ceyhun Kazancı'dan transfer hamlesi! Menajeriyle görüşecek!

3

Gedson Fernandes’i 4+1 yıllığına renklerine katan Beşiktaş, şimdi de eski gözdesi Kaan Ayhan'ı gündemine aldı.

Ceyhun Kazancı'dan transfer hamlesi! Menajeriyle görüşecek!

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Önceki gün ezeli rakibi G.Saray'ın da çok istediği Gedson Fernandes ile 4+1 senelik anlaşma yapan ve oyuncuyu 1 Temmuz itibarıyla kadrosuna katacak olan siyahbeyazlılar, rotasını sezon başından bu yana almak için uğraştığı Kaan Ayhan'a çevirdi.

Gelecek sezonun takımını kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Güven Yalçın'ın menajeri Ersin Akan'la bir kez daha bir araya geldi.

Güven için zaten prensip anlaşmasına varan ikili sürpriz bir isim için görüştü. Bu isim Trabzonspor'un da transfer etmek istediği Kaan Ayhan oldu. Akan, Kaan'ın menajerlik haklarını aldıktan sonra görüştüğü ilk ismin kendisi olduğunu Kazancı'ya söyledi.

Daha önce milli maç için geldiği Türkiye'de Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıklayan Kaan için Sassuolo ile görüşmeleri yürütmek için yetki verildiği ifade edildi.

27 yaşındaki stoper Kaan Ayhan, Bundesliga'da forma giydiği Düsseldorf, Schalke ve E. Frankfurt takımlarında toplam 162 maçta görev yaparken; 9 gol attı, 9 da asist yaptı. Yıldız oyuncu Sassuolo formasını da 32 maçta terletti. Henüz gol ve asist üretemedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 3 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.