REKLAM

Deniz Çoban, kırmızı kartları yorumladı! "Kusur bulacağımız hiçbir yanı yok"

1

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının ilk yarısında konuk ekipten Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, bu iki kırmızı kart kararı tartışmalara neden oldu.

Deniz Çoban, kırmızı kartları yorumladı! "Kusur bulacağımız hiçbir yanı yok"

Süper Lig'in 17. hafta açılış mücadelesinde Beşiktaş sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Maçın 35. dakikasında Adem Ljajic'e sert bir faul yapan Yasin Pehlivan'a Fırat Aydınus sarı kart gösterdi. Ardından VAR'dan gelen uyarı sonrası ekrana giden ve pozisyonu izleyen Aydınus, Yasin'e kırmızı kart gösterdi.

Fanatik Gazetesi Hakem yorumcusu Deniz Çoban, kararı yorumladı.

Deniz Çoban, "İkinci kırmızı karttaki pozisyon kırmızı kartın tam tarifidir. Kusur bulacağımız hiçbir yanı yok. VAR Hakemi Ali Şansalan'ı ebrik ediyorum. Ama ilk kırmızı karta hakem zemin hazırladı diyebiliriz. Vida'nın hareketini görmedi ve net sarı akrtlık poziyonda faul bile çalmadı. Sonra ouyncunun sinirlendikten sonra yaptıkları." dedi.

Haber Kaynağı: Fanatik

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.