REKLAM

Domagoj Vida'nın menajerinden son dakika açıklaması

13

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı.

Domagoj Vida'nın menajerinden son dakika açıklaması

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Avadan, Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerini yaptıklarını söyledi.

"Bordeaux'nun ilgisi vardı"

Avadan'ın açıklamaları şöyle: ''Fransa'dan Bordeaux'nun ilgisi vardı. Vida şampiyon takımlarda oynadı hep. Dinamo Zagrep, Dinamo Kiev gibi... Hep şampiyonluğa oynayan takımlarda oynadı. Beşiktaş şampiyon bir takım. Bordeaux ayrılmak için uygun değil."

"Vida ayrılıkları sevmez"

Beşiktaş'la sözleşme yenilemek için görüştüklerini belirten Avadan, "Kulüpleri de anlamak lazım. İyi niyetli görüşüyoruz. Anlaşırız anlaşamayız bilemem; ama görüşmelerimiz iyi ilerliyor.  Dolar, Euro kuru malumunuz. Ayrıca Vida, Beşiktaş'ta çok mutlu. Ayrılıkları sevmez. Uzun süreli kontratları sever. Hep şampiyonluk oynayan takımlarda oynadı" dedi.

"Vida sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta"

Hırvat futbolcunun sezon sonuna kadar siyah beyazlı forma için mücadele edeceğini vurgulayan Avadan, "Watford küme düşmemek için oynuyor. Bizi aradılar; ama düşünmedik. Udinese de ilgilendi. Vida sezon sonuna kadar devam edecek'' diye konuştu.

Habaer Kaynağı: Ajansspor

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 13 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.