Portekizli teknik direktör, toplamda 6 transfer talebinde bulundu.
Portekizli teknik adam, yeni sezon için Aybaba'dan 6 transfer talebinde bulundu. Deneyimli hocanın, sağ bek, stoper, 10 numara, sol açık ve 2 tane de forvet transferi yapılmasını talep ettiği kaydedildi. Fernando Santos'un, takımda beklentileri karşılamayan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular konusundaki kararını da Mayıs ayının ilk haftasında yönetime sunacağını ilettiği belirtildi. Santos'un, 8 futbolcuyla yolların ayrılması konusunda rapor vermesi bekleniyor.
- BERABER BİTİRECEĞİZ -
Antalyaspor mağlubiyetiyle birlikte ligde üst üste 3 maçtır kaybeden Kara Kartal'da teknik direktör Fernando Santos, kötü gidişatı düzelteceklerini söylemişti. Portekizli hoca, "Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil. Biz Beşiktaş'ın parçası olduğumuzun farkındayız. Beşiktaş'ın parçasıyken kaybettikten sonra uyumazsınız. Mutsuzum, taraftar çok mutsuz, taraftar mutsuz olduğu için oyuncular da mutsuz. Ama bir şeyleri bırakamayız. Kapasitemizi göstermek zorundayız. İyi ve pozitif olmamız lazım. Bunun acısını hepimiz yaşıyoruz. Taraftar da haklı. Kolay değil, Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar maç kaybetmesi. Çok fırsat yakalıyorsunuz ama gol olmuyor. Bunlar futbolun içinde var. Taraftar ne kadar kızgın olsa da beraber bu ligi bitireceğiz" demişti.
- HADZIAHMETOVİC SAHAYA İNİYOR -
Ocak ayındaki Fatih Karagümrük maçında çapraz bağlarında kopma meydana gelen Amir Hadziahmetovic, önce ameliyat olmuş, ardından tedavi sürecine başlanmıştı. Deneyimli ön libero, bireysel başladığı antrenman programını tamamladıktan sonra saha idmanlarına başlayacak. Amir, yeni sezon öncesindeki kampında yüzde 100 hazır olarak yer almak istiyor.
Haber kaynağı: Sabah