REKLAM

Feyyaz Uçar'dan Rebic ve Şenol Güneş yorumu!

14

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük karşısındaki galibiyetini Feyyaz Uçar değerlendirdi.

Feyyaz Uçar'dan Rebic ve Şenol Güneş yorumu!

İşte o açıklamalar;

- ŞENOL GÜNEŞ'İN HAMLELERİ GELDİ -

"Beşiktaş gol için çok bekledi. Bu oyunla bu kadar olur. Gedson topu çok güzel yere vurdu. Beşiktaş puan kaybetseydi, ilk yarıdaki oyuna yazık olacaktı. Beşiktaş ikinci yarıda çok istekliydi. Bekler de çıkmaya başladı. Şenol Güneş'in hamleleri geldi. Arthur Masuaku ataklara çok katıldı." dedi.

- MULEKA'NIN ÇIKMASI VE ONUR'U TUTMASI DOĞRU OLDU -

"Onur Bulut'un sağ açıkta beklenenden çok fazla katkısı var. Devamlı oyunda. Asist yaptı, bir topu direkten döndü. Şenol Güneş'in Jackson Muleka'yı çıkarması ve Onur Bulut'u sahada tutması doğru oldu." dedi.

- REBİC İLERLEYEN HAFTALARDA KATKI YAPACAKTIR -

"Ante Rebic de ilerleyen haftalarda katkı yapacaktır. Beşiktaş'ın bu galibiyet moralini yerine getirir. İlk yarı boşa kayıptı, ikinci yarıyı takdir etmek lazım." dedi.

- SEMİH KILIÇSOY BEN DE BURADAYIM DEMEK İSTİYOR -

"Semih Kılıçsoy gol için çok zorluyor. Zorlamasın, o gol gelecek. Gedson Fernandes'e bıraksa, gol olacaktı. Çok yetenekli bir futbolcu. Burak Yılmaz'ın ona vereceği katkıyla, Semih uzun yıllar Beşiktaş'ın banko adamı olabilir. Böyle bir dönem geliyor sanki. O kadar çok şey yapmak istiyor, 'Ben de buradayım' demek istiyor." dedi.

Haber kaynağı: Ortacizgi.com

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 14 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.