REKLAM

İlhan Mansız'dan Beşiktaş'ın yeni transferine övgüler! "40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı"

5

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından İlhan Mansız, Beşiktaş-Ankaragücü maçı hakkında Sport Digitale Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

İlhan Mansız'dan Beşiktaş'ın yeni transferine övgüler! "40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı"

İşte o açıklamalar;

- BEŞİKTAŞ İYİ OYNAMADAN KAZANMASINI BİLİYOR -

"Beşiktaş iyi oynamadan kazanmasını biliyor. Son erteleme maçında Antalyaspor ile berabere kaldı. Cenk’in kaçırmış olduğu penaltı tamamen talihsiz bir an diyebiliriz. Beşiktaş yeni transferleri ile birlikte taraftarlarının önünde arzulu bir şekilde sahaya çıktı. Gol pozisyonlarında Beşiktaş çok cömert davrandı." dedi.

- MERT'İN İNANILMAZ PERFORMANSI HALA DEVAM EDİYOR -

"Maçın geneline baktığında 5-1, 6-1 bitebilecek bir maçtı ama maçın son 20 dakikada 2-2’lik bir skorla da karşılaşabilirdik. Cenk’in ve Redmond’un girmiş olduklarını gol pozisyonlarından bir tanesi gol olsaydı eğer daha farklı bir maç izleyebilirdik. Mert’in inanılmaz performansı hala devam ediyor ve çizgiden topu kurtararak 3 puanı getiren başrol oyunculardan birisi diyebiliriz. "dedi.

- ONUR BULUT 40 YILLIK BEŞİKTAŞLI GİBİ OYNADI -

"Onur bulut sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı ve bunu sadece ben değil eminim bütün Beşiktaşlı taraftarlarından, teknik ekibinden tam not aldı. Onur Bulut, Almanya doğumlu ve Bundesliga’dan çıkmış bir oyuncu. İlk maçını Beşiktaş’a karşı oynamış ve atmosferden etkilendiğini belirtmiş, hayalini gerçekleştiren bir futbolcu görüntüsünü bıraktı."

Haber kaynağı: Ortacizgi.com

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 5 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.