İlhan Mansız, Tivibu Spor ekranlarında haftanın gollerini değerlendirdi. Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Oh’un performansı hakkında konuşan Mansız, hem Murillo’nun golünü hem de Oh’un çaprazdan kaydettiği şık vuruşu kıyasladı. Deneyimli isim, mesafe ve bireysel beceri açısından Oh’un golünün öne çıktığını belirtirken, haftanın golü tercihini ise Murillo’dan yana kullandı.
İlhan Mansız, Tivibu Spor ekranlarında haftanın gollerini değerlendirdi.
Soru: Oh’un çaprazdan attığı sert şutla 3 haftada 3 gole ulaştığını görüyoruz. İnanılmaz bir performans. Hangi gol daha güzeldi; Murillo’nunki mi, Oh’unkisi mi?
İlhan Mansız:
“Oh’un çaprazdan biraz daha uzak mesafeden attığı gol olduğu için her ikisi de çok güzel gollerdi ama muhtemelen mesafe olarak Oh’un ve bireysel becerisiyle öne çıkıyor. Ancak Murillo’nun da bir defans ya da bek oyuncusu olduğunu unutmamak lazım. O yüzden bu hafta jenerik gollere alıştığımız Oh’un ilk haftada Rizespor’a attığı bir gol de vardı. Bu yüzden bugünkü maçta tercihi Murillo’ya verelim.”
Soru: Oh’un golünü senin bir golüne benzetiyorlar ama tam olarak hangisi olduğunu hatırlayamadık. Öyle çaprazdan bir vuruş muydu?
İlhan Mansız:
“O kadar çaprazdan vurduğumu hatırlamıyorum ama muhtemelen topun şiddeti sebebiyle olabilir. Kocaelispor karşısına attığım ikinci bir gol vardı.”
Soru: O biraz daha ceza sahası içi değil miydi?
İlhan Mansız:
“Ceza sahası dışındaydı. 2-1 yakalanmıştık. Sol tarafta Bayram Bektaş boşta beklerken ben beklenmeden sert bir vuruşla topu 90’a atıp maçı 2-0 kazanmıştık. İlk golü de ben atmıştım. Belki ona benzetmiş olabilirler. Ama vuruş tekniği, koşu stili ve uzak mesafeden vurma şekli itibarıyla benden daha iyi olduğunu söylemek gerekir.”
Haber kaynağı: Ortaçizgi