REKLAM

İşte Abdullah Avcı'nın Finlandiya-Yunanistan maçında izlettiği isim!

0

Teknik direktör Avcı, Finlandiya-Yunanistan maçında izlettiği 24 yaşındaki kanat oyuncusu Pyry Soiri için “Devre arasına kadar takip edin” talimatı verdi.

İşte Abdullah Avcı'nın Finlandiya-Yunanistan maçında izlettiği isim!

Beşiktaş teknik heyeti, hem devre arasında hem de önümüzdeki sezon için yapılacak olan takviyeler için şimdiden çalışmalara başladı.

Siyah beyazlıların scoutları önceki akşam Helsinki'de Finlandiya ile Yunanistan arasında oynanan milli maçı izledi. Bu maçta Abdullah Avcı'nın özel olarak görevlendirdiği ismin, Fin takımının kanat oyuncusu Pyry Soiri'yi beğendiği bildirildi.

Sürpriz isimler çıkarmayı seven Avcı'nın, bu sezon Danimarka'nın Esbjerg takımına giden Namibya asıllı Fin oyuncu için ilerleyen dönemde izlemenin devam etmesini istediği öğrenildi.

YENİ KARTALLAR FORMAYA HASRET

Sivasspor'dan gelen Douglas ile Guingamp'tan kiralanan Rebocho, kendilerini henüz Abdullah Avcı'ya beğendiremedi. İki futbolcu da şu an için tecrübeli yıldızlar Gökhan Gönül ve Caner'in arkasında formaya hasret kaldılar. Teknik patron Avcı'nın yeni Kartallar'a önümüzdeki haftalarda şans vermesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Fotomaç

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.