Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Olaitan, düzenlenen imza töreninde siyah-beyazlı takımın oyun yapısı ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın büyüklüğüne vurgu yapan genç oyuncu, takım oyununa dikkat çekerek taraftara mücadele sözü verdi.
Takım yapısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Olaitan, “Beşiktaş çok büyük bir takım. Anadolu takımlarına karşı sürekli önde oynayan bir takımız. Daha çok derin savunma yapan takımları açabilecek kaliteye sahibiz.” dedi.
Takım ruhuna vurgu yapan genç oyuncu, “Beşiktaş'ta oynarken arma için, forma için oynarsınız. Burada bireysel değil, takım için oynamalıyız. Hocamız ne derse, onu yapmalıyız. 10 numara, 8 numara veya kanat... Taraftarımız için %100’ümü vereceğim.” ifadelerini kullandı.
Haber kaynağı: Ortaçizgi