Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasında bir hakem hatası varsa, siz hatayı tespit ettiyseniz, bunu nasıl ödüllendirebiliyorsunuz ey TFF ve MHK!
Türkiye'de hakemler yetersiz ve gerçekten bu işi yapamıyorlar. Hepsi gayet profesyonel maaş alıyorlar. İşini düzgün beceremeyen bir hakeme para veriyorsunuz, bir de üstüne bir kez daha görev vererek onu ödüllendiriyorsunuz.
Bunun üzerine yaklaşık 20 gün sonra 'Kural hatası yok, hakem hatası var' diyorsunuz. Şaka mı yapıyorsunuz?
Bu işler bu kadar kolay mı? Beşiktaş camiası ile dalga mı geçiyorsunuz? Bunun izahını nasıl yapacaksınız?
Artık yeter! TFF ve ona bağlı olan tüm kurullar bu skandal kararın ardından İSTİFA ETMELİ.
Yaklaşık 20 günde ancak karar verebilen TFF'nin hakkını arayan Beşiktaş ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi ise anında PFDK'ya sevk etmesi de bazı şeyleri tüm açıklığıyla ortaya koymuştur.
Murat Özen / ortacizgi.com