Napoli’de forma giyen Noa Lang, transfer gündeminde Galatasaray ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi. Hollandalı futbolcunun sezon sonunda kulüpte kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.
İtalyan basınından Corriere dello Sport’ta yer alan haberde, 26 yaşındaki oyuncunun Napoli’deki geleceğinin netlik kazanmadığı belirtildi. Haberde, hem Galatasaray hem de Beşiktaş’ın Noa Lang ile yakından ilgilendiği ve oyuncunun durumunu takip ettiği ifade edildi.
Bu sezon Napoli formasıyla 23 maçta süre alan Noa Lang, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. İtalyan temsilcisi, Hollandalı oyuncuyu yaz transfer döneminde PSV Eindhoven’dan 25 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.
Napoli ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak gösteriliyor.
Haber kaynağı: Sporx