Duayen isimlerden Şansal Büyüka, Beşiktaş'ın gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
İşte Büyüka'nın Radyolgol yayınından yaptığı açıklamalar:
-Daha yolun başında boğarlar-
"Ahmet Nur Çebi, bu ligin en sakin başkanı. Adana Demirspor ligde üçüncü sırada. Onlara karşı organize bişi olsa şu an bu durumda olamazlardı. Daha yolun başında boğarlar. Golün iptal kararı doğruydu. Ama Necip’in pozisyonunda neden VAR’a çağırmıyorsun?"
-Şenol Hoca, bana göre çalışacağı ekibi kuruyor-
"Murat Sancak’ın Şenol Güneş açıklaması çok yakışı kalmadı. Ahmet başkan, 'Benim hocam var' diyor ama onu bu sene için söylüyor, önümüzdeki sezon için söylemiyor. Şenol hoca, Beşiktaş’a hayırlı olsun. Şenol Hoca, bana göre çalışacağı ekibi kuruyor. Beşiktaş’ın Şenol Güneş’le anlaşması ayıp değil ki, aksine becerikli bir iş."
-Futbolcuların hepsi biliyor-
"Şimdiden hocanı ayarlamışsın, yardımcılarını ayarlamışsın. Beşiktaş’ı 2 sezon şampiyon yapmış Türkiye’nin en iyi futbolunu oynatmış. Önder hocanın önümüzdeki sezon takımın başında olmayacağını futbolcuların hepsi biliyor. Şenol hoca Beşiktaş’ı alıp ileri götürür."
Haber Kaynağı: Radyogol