REKLAM

Savunmaya Almanya çıkarması!

3

Siyah-beyazlılar, yaz kampından bu yana tartışılan savunma hattını güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor.

Savunmaya Almanya çıkarması!

Stoper ikilisi Gabriel Paulista ve Felix Uduokhai için tekliflere açık olan Beşiktaş, bu bölgeye kaliteyi yükseltecek bir isim arayışında. Öne çıkan oyuncular ise Almanya Bundesliga'dan Lukas Klostermann ve Danilho Doekhi oldu. 

ÖNCELİK KLOSTERMANN

Beşiktaş'ın bu iki isim arasında önceliğini scout ekibinin tavsiyesiyle RB Leipzig'in 29 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Klostermann'a verdiği, oyuncu tarafı ve kulübüyle temas kurulduğu aktarıldı. 

 İKİNCİ İSİM DOEKHI

İkinci aday ise Union Berlin'in deneyimli ismi Danilho Doekhi. 

27 yaşındaki Hollandalı stoper için ilk temaslar temmuz ayında gerçekleştirilmişti. Siyah-beyazlılar, oyuncunun hem kulübüne hem de menajerine şartlarını sordu. 

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Doekhi'nin de Beşiktaş'a olumlu yaklaştığı kaydedildi. 

Deneyimli isim, listede Klostermann'ın ardında yer alıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 3 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.