REKLAM

UEFA kararını veriyor! Beşiktaş'ın talebi sonrası....

8

Beşiktaş, Gaziantep ve Hatayspor'un ligden çekilmesi sonrası TFF'nin aldığı hükmen galibiyet kararına karşı çıkmıştı.

UEFA kararını veriyor! Beşiktaş'ın talebi sonrası....

Siyah beyazlılar konuyla ilgili UEFA'ya başvuru yapmıştı. UEFA'nın, TFF'nin uygulaması hakkında karar vereceği öğrenildi.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kulüplerden Hatayspor ve Gaziantep FK liglerden çekilme kararı almıştı.
   
Sadece oynanmayan müsabakaların hükmen galibiyet olması kararlaştırılmıştı.

TFF, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi üzerine oynanan maçları geçerli saymıştı.

Yaşanan süreçte Beşiktaş, UEFA'nın talimatlarını örnek göstererek kararın değiştirilmesini talep etmişti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ise konuyu kapattıklarını söylemişti.

Siyah-beyazlılar, mevcut kararlarla ilgili olarak UEFA yetkilileri ile temasa geçerek görüş istemişti. Fotomaç'ın haberine göre, UEFA'nın hafta başında Beşiktaş'a bir yanıt vereceği öğrenildi.

Deplasmanda oynanan maçlarda Hatayspor'a 2-1 yenilen ve Gaziantep FK'yla 1-1 berabere kalan Beşiktaş bu karşılaşmalarda 5 puan kaybetti.

Haber kaynağı: Fotomaç

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 8 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.